top of page

Counseling

begeleiding.png

Merk je dat je niet goed in je vel zit?

 

Vind je het moeilijk om jezelf te zijn?

Weet je niet (meer) wie je bent?

Heb je het gevoel dat je een masker moet opzetten?

 

Pas je je voortdurend aan en heb je het gevoel te vervreemden van jezelf?  

 

Merk je dat de stress het overneemt, je meer en meer overspannen bent, niet of weinig slaapt en zelfs afstevent op burnout?

 

Ben je onzeker en lijdt je onder de angst om te falen?

 

Loop je steeds vast in relaties en geraak je er alleen niet meer uit?

Heb je nood aan een klankbord, iemand die luistert en met jou meedenkt en kijkt naar wat er zicht afspeelt in jouw leven en binnenkant?

Voel je dan welkom bij Parkoer Authentiek voor individuele counseling.

Aanpak

Als counselor geef ik jou de ruimte om te praten, in een veilige omgeving zonder oordeel.  Een klankbord los van je leefomgeving helpt om alles op een rijtje te zetten.  Zeker als je vastloopt op moeilijke thema's en emotioneel geladen issues. 

Ik help jou om te ontdekken wat in jou leeft en vraagt naar gezien worden.  Om veerkrachtig in het leven te staan is het van belang om inzicht te hebben in je drijfveren, je verlangens, maar ook je angsten en tekorten. Zo kan je een gezonde relatie met jezelf ontwikkelen.  Je bewust zijn van je noden en behoeften en deze ook communiceren naar de mensen rondom jou.

Als mens staan we in relatie tot anderen, als we goed afgestemd zijn op wie we zijn, kunnen we ook gezonde relaties aangaan.  Ook hier kan het spaak lopen en moeilijk zijn.  Als counselor help ik jou in het begrijpen van je relatiepatronen en hoe je hierin vlotter kan bewegen.

Je lichaam en je emoties neem ik mee in de begeleiding als belangrijke informatiedragers.  Weten wat je voelt, waar en wanneer helpt om jezelf beter te begrijpen.  Je bent je meer bewust van je grenzen en behoeften en leert zo je innerlijk kompas kennen, begrijpen en volgen.

Counseling is geen psychotherapie, maar heeft tot doel om samen met jou stil te staan als het (even) moeilijk gaat en nood hebt aan een derde partij om samen de knoop de ontwarren.

Praktisch

Afspraak maken

Neem gerust telefonisch contact op, of gebruik het online contactformulier om een afspraak in te plannen.

 

Betaling

De betaling gebeurt steeds op het einde van iedere sessie, dit kan contant of via je online banking app.

Terugbetaling

Je krijgt een deel terugbetaald door de mutualiteit. Het bedrag van de terugbetaling verschilt per mutualiteit. Voor meer info kan je bij hen terecht.

In sommige gevallen neemt de werkgever een deel van de kosten op zich. Vraag dus eens na bij jouw werkgever of je recht hebt op een gedeeltelijke tussenkomst.

Annulatie

Annulaties dienen altijd minstens 48u voorafgaand aan de sessie te gebeuren. Sessies die niet tijdig worden afgezegd, worden aangerekend.

bottom of page